Eğitim Politikaları Başkanlığı

DEVA PARTİSİ MUĞLA’DA GENÇLERLE BULUŞTU DEVA PARTİSİ MUĞLA’DA GENÇLERLE BULUŞTU

10 Mar 2021
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkan Yardımcıları 27. Gençlik Buluşmasını Muğla’da gerçekleştirdi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkan Yardımcısı ve Gençlik Politikaları Başkanı Doğa Şanlıoğlu’nun katıldığı 27. Gençlik Buluşması’nda Eğitim Politikaları Başkanı Mustafa Ergen, Sosyal Politikalar Başkanı Selma Aliye Kavaf ve Kurucular Kurulu Üyesi Essum Aslan hazır bulundu. Sohbet havasında gerçekleşen toplantıda gençlerin sorunları ve çözüm önerileri dinlendi.

Boğaziçi sorununun da ele alındığı sohbet ortamında gençler; özgür ve bağımsız üniversiteler, özgür ve bağımsız Türkiye istediklerini vurguladı.

Gençlerin bir diğer bir ele aldığı konu ise işsizlik oldu. Genç işsizliğin arttığı son dönemde gençler öğrenimini gördükleri mesleklerini, yeterli iş sahası ve iş imkanı olmadığı için yapamamaktan ve bu durumun gençler üzerinde yarattığı mutsuzluğu dile getirdiler.

Eğitim Politikaları Başkanı Mustafa Ergen, gelecekte ön plana çıkabilecek mesleklerin gündeme alınması, tanıtımı ve yönlendirilmesi ile ilgili bu alanda eğitimin dijitalleşme sürecinde daha verimli ve aktif rol almak gerektiğini dile getirdi.

Haber Kaynağı: https://www.muglapostasi.com.t...

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #EĞITIM
  • #MUĞLA
  • #EĞITIM DEVASI

SONRAKİ HABER

Gençler, geleceğiniz için en güzelini planlıyoruz.

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

10 Mar 2021